“Siyaset camiası Altınözü’nde buluştu”

“Siyaset camiası Altınözü’nde buluştu”

ABONE OL
28 Ağustos 2021 20:10
“Siyaset camiası Altınözü’nde buluştu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay tarihine damga vuran eski milletvekilleri ve eski belediye başkanları, mevcut milletvekilleri ve belediye başkanları ile Altınözü’nde buluştu. Birlik ve beraberlik mesajlarının damga vurduğu buluşmaya STK temsilcileri ve muhtarlar katılım gösterdi.

Siyasetin nabzının tutulduğu buluşmaya AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, eski parlamenterler Bestami Teke, Abdulkadir Akgöl, Hasan Akgöl, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, önceki dönem belediye başkanları Mahmut Ekmen, İbrahim Paç, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Altınözü Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın, AK Parti Altınözü ilçe koordinatörleri, teşkilat üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve Altınözü Belediyesi meclis üyeleri katıldı.

YEŞİLDAL: BU TOPLANTIYI ÖNEMSİYORUM

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal da toplantıda yaptığı konuşmada, “Siyasette görüş ayrılıkları olsa da, farklı inanışa mensup olsak da hepimizin ortak gayesi Hatay’ın daha iyi olmasıdır. Bu amaçla eski vekiller, eski belediye başkanları ve yeni vekil ile belediye başkanlarının buluşması çok önemli. Altınözü gibi medeniyetlerin bir arada olduğu bir ilçede sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. Katılım gösteren herkese de teşekkür ederim. İnşallah bu toplantıdan edilecek deneyimler ilimizin iyiliği için kullanılacaktır” ifadelerini kullandı.

SARI: TECRÜBELERDEN FAYDALANMAK AMACIYLA BİR ARADAYIZ

Katılımcıların selamlama konuşmalarının ardından söz alan Başkan Sarı, “Yılmaz Dönmez abiye teşekkür ediyorum. Onun da dediği gibi özlediğimiz bir tablo oldu. 2 hafta önce Ayhan Yavuz ile konuştuk. Beraber yol yürüdüğümüz aktif siyaset içinde yer almayan 15-20 arkadaşımız var. Onlarla buluşalım dedik. Değerli büyüklerimizin tecrübelerinden fayda alalım diye düşündük. Daha sonra daha geniş katılımlı bir program düzenleme kararı aldık” dedi.

DAHA GÜZEL BİR ALTINÖZÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İlçenin hayatın her alanında bir hayli geliştiğine dönük değerlendirmelere yanıt veren Başkan Sarı, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana memleket için en doğrusu neyse onu yapmaya çalışıyoruz. Biz gücümüzü Cumhurbaşkanımızdan alıyoruz. Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız sağ olsunlar bizi hiç yalnız bırakmadılar. Altınözü’nün tüm dinamikleri ile birlikte Altınözü’ne daha fazla nasıl hizmet verebiliriz diye çalışıyoruz. Sizleri burada ağırlamak bizi mutlu ediyor. Dışarıdan gelen vatandaşların ilçemizle ilgili güzel düşünceleri bizi mutlu ediyor. Bunun devamı için çok daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Katılımcılar yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi. Altınözü’nün bir hayli geliştiğini ve burada olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden katılımcılar, Başkan Sarı ve ekibine çalışmalarında başarılarının devamını diledi.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli