Erten Elektronik
Erten Elektronik
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANILDI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANILDI

ABONE OL
16 Temmuz 2024 15:15
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Hatay Valiliği’nce 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen anma programına katıldı.

Expo Antakya Yerleşkesi Amfi Tiyatro Alanı’nda gerçekleşen programa Başkan Yapar’ın yanı sıra Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gül Çalım, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan, duygulu ve coşkulu anların yaşanan programda Başkan Yapar, şu düşüncelerini dile getirdi; “Aziz Milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı sergilediği onurlu duruşun 8. yıl dönümünde;  biz de aziz şehitlerimizin anısını yaşatmak, vatanımızın bütünlüğünü korumak uğruna sokaklara dökülen binlerce vatandaşımızın zaferini anmak için Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle biriz, tek yürek buradayız. Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin, hainlere fırsat vermesin. Aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum.”

En az 10 karakter gerekli