BAŞKAN ÇELİK DEPREM ŞEHİTLERİNİN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇELİK DEPREM ŞEHİTLERİNİN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

ABONE OL
6 Şubat 2025 15:21
BAŞKAN ÇELİK DEPREM ŞEHİTLERİNİN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, 6 Şubat 2023’te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anlamlı bir anma programı düzenlendi.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, depremin yıl dönümünde düzenlenen etkinliklere katılarak, hayatını kaybedenler için dualar etti. Başkan Çelik, vatandaşlarla birlikte hatim duasına iştirak ettiklerini belirterek, “Depremde kaybettiğimiz canlar için hep birlikte hatim duasına katıldık. Ardından, asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mezarlarını ziyaret ederek onlara dualarımızı gönderdik. Allah, tüm kaybettiklerimize rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, inşallah.” ifadelerini kullandı. Mezarlık ziyaretinde Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken, vatandaşlar da kaybettikleri yakınları için dualar etti. Duygusal anların yaşandığı programda, deprem şehitlerinin unutulmadığı ve onların hatıralarının yaşatılacağı vurgulandı.


“HER GEÇEN GÜN YARALARIMIZI DAHA GÜÇLÜ SARIYORUZ”
Başkan Çelik, depremin yaralarını sarmak için belediye olarak çalışmalarına devam ettiklerini, afetten etkilenen vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Ayrıca, benzer felaketlerin bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasının önemine değinerek, birlik ve dayanışma ruhunun her zaman diri tutulması gerektiğini belirtti.
Program, depremde hayatını kaybedenlerin ruhuna yapılan duaların ardından sona erdi

En az 10 karakter gerekli