Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyeleri, Hataylı şoför esnafıyla iftar programında bir araya geldi.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından Antakya’da bulunan Tarbuş Otel’de gerçekleştirilen iftar programına HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Kırklareli ESOB Başkanı Ali Fuat Şeker, Şırnak ESOB Başkanı Heşar Haşimoğlu, Mersin ESOB Başkanı Veysel Sarı, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Hatay Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Rıza Evrim, Hatay SGK İl Müdürü Hamit Bal, önceki dönem Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay merkez ve ilçe esnaf odası Başkanları ve Yöneticileri katıldı.
YİĞİNER: “AĞIR YIKIMDAN EL BİRLİĞİ İLE KALKACAĞIZ”
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner yaptığı konuşmasında; “6 Şubat 2023 depremlerinde en ağır yıkımı yaşayan Hatay esnafımıza ve halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, maddi ve manevi yanlarında olduğumuzu tekrar ifade ettik. Rabbim bizleri her türlü afet ve felaketten korusun. Ramazanın rahmetini, bereketini ve manevi atmosferini Ahi sofralarımızda oruçlarımızı açarak paylaştığımız iftar programımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hediyelerinden dolayı Hatay ESOB Başkanımız Aziz Fatih Yılmaz’a katılımlarından dolayı Başkanlarımıza, Müdürlerimize ve Yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, İnşallah” ifadelerini kullandı.
YILMAZ: TSOF GENEL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
Programda konuşan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz; “Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanımız Mehmet Yiğiner’in İlimizde Esnaf Oda Başkanlarımız Yönetim kurulları ve Esnaf Teşkilatımıza vermiş olduğu iftardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Bizleri Yalnız bırakmayan Mersin ESOB Başkanımız Veysel Sarı’ya Kırklareli ESOB Başkanımız Ali Fuat Şeker’e Şırnak ESOB Başkanımız Heşar Haşimoğlu’na katılımlarından dolayı şahsım ve Esnaf teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ardından HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner’e hediye takdim etti. Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
ESNAFLARIN SORUNLARI HESOB’DA DEĞERLENDİRİLDİ
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından Hatay’da düzenlenen İstişare ve değerlendirme toplantısı ve iftar programı öncesi Hatay Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden TSOF heyeti, HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ve bağlı meslek odası başkanlarıyla bir araya geldi.
Deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan hoşgörü kenti Hatay’da Şırnak Birlik Başkanı Heşar Haşimoğlu, Kırklareli Şoförler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, Hatay Kasaplar Odası Başkanı Sabit Ak, Terziler Odası Başkanı Tuncay Bereketoğlu ile birlikte, yaşanan felaket sonrası yaşanan gelişmeler ve değişimler üzerinde değerlendirme bulunuldu. Programda konuşan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Hatay’ın ve Hataylı şoför esnaflarının yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.
GENEL
19 Mart 2025KÖŞE YAZILARI
19 Mart 2025GÜNDEM
19 Mart 2025GÜNDEM
19 Mart 2025GÜNDEM
19 Mart 2025GÜNDEM
19 Mart 2025GÜNDEM
19 Mart 2025