Erten Elektronik
Erten Elektronik
TOSYALI MUHTARLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

TOSYALI MUHTARLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

ABONE OL
19 Ekim 2024 18:20
TOSYALI MUHTARLARI MAKAMINDA AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun bir önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Muhtarlar Derneği Başkanı Ethem Ayseki ve yönetimini ziyaret ederek, güne özel yanında getirdiği pastayı muhtarlarla birlikte kesti.
Muhtarlar Derneği Başkanı Ethem Ayseki, nazik ziyaretinden ve başkanlığı döneminde ortaya koyduğu hizmetlerden ve muhtarlarla birlikte yürüttüğü dayanışma içindeki uyumlu işbirliğinden ötürü Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
İskenderun’un önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, Muhtarlar Derneği yönetimine katkılarından ötürü teşekkür ederek, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.
Tosyalı, “Muhtarlık devletle halk arasında köprü vazifesi görmesi dolayısıyla önemli kurumlarımızdan bir tanesi. Bugün bulunduğu konum itibariyle de muhtarlara devletimizin yüklediği önemli görevler var. Başkanlığım döneminde muhtarlarımızla olan diyaloğumuzu elimizden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettik. Uyumlu çalıştık, birlikte karar verdik. Halkın yararına güzel hizmetler yaptık. Biz bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Bu güzel şehirde yaşayan bizler, hep birlikte bir şeyleri başarmanın mutluluğunu yaşadık.
Bu vesileyle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nünüzü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli