AK PARTİ’DEN ALTINÖZÜ ÇIKARMASI

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı AK Parti Genel Merkez görevlendirmesiyle Altınözü’nde temaslarda bulunan MYK üyesi Orhan Karasayar’a ilçesini anlattı.
Altınözü’nde AK Parti ilçe Başkanlığı, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Ziraat Odası Başkanlığı ve Muhtarlar Odası’nı ziyaret eden Karasayar’a Altınözü’nün geçirdiği dönüşümü aktaran Başkan Sarı, ilçeye kazandırılması düşünülen hizmetlerle ilgili de destek talebinde bulundu. Başkan Sarı, Karasayar ile birlikte ilk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Sert’i ziyaret etti. Heyet ardından İlçe Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır’ı ve Altınözü Muhtarlar Odası’nda temaslarda bulundu.


SARI: SAYIN KARASAYAR’A DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
Başkan Sarı gerçekleşen temaslarla ilgili açıklamasında; “Önceki dönem AK Parti Hatay Milletvekilimiz, AK Parti MKYK (Merkez Karar Yürütme Kurulu) Üyemiz sayın Orhan Karasayar, ilçe başkanımız, ilçe koordinatörlerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile birlikte Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert’i makamında ziyaret ettik. Altınözü’müze birlikte hizmet ettiğimiz değerli kaymakamımız sayın Mehmet Sert ile birlikte MKYK üyemiz Sayın Orhan Karasayar’a ilçemizdeki hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Türkiye Buluşmaları kapsamında bir dizi program gerçekleştirmek üzere ilçemize teşrif eden önceki dönem AK Parti Hatay Milletvekilimiz, AK Parti MKYK (Merkez Karar Yürütme Kurulu) Üyemiz sayın Orhan Karasayar’ın teşrifleriyle önceki dönem ilçe başkanlarımız, ilçe başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla birlikte değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Altınözü Ziraat Odasını ve Altınözü Muhtarlar Odasını ziyaret ettik. Altınözü'müzün gelişmesi ve güzelleşmesine tam desteklerini açıklayan kıymetli MKYK üyemiz sayın Orhan Karasayar’a ziyaretlerinden ve bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.