Erten Elektronik
Erten Elektronik
ALTINÖZÜLÜ GENÇLER “GELECEĞE KULAÇ ATIYOR”

ALTINÖZÜLÜ GENÇLER “GELECEĞE KULAÇ ATIYOR”

ABONE OL
27 Temmuz 2024 19:56
ALTINÖZÜLÜ GENÇLER “GELECEĞE KULAÇ ATIYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valiliği tarafından başlatılan “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi organizasyonu ile “Geleceğe Kulaç Atıyoruz” isimli yüzme etkinliğinde Altınözülü gençler yüzmeyi öğreniyor.

Projenin paydaş kurumları arasında yer alan Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre, Altınözü Kapalı Spor Salonunda Yüzme antrenörü Mehmet Hattapoğlu’nun büyük emekleriyle yürütülen projenin amacının gençlerin yüzme öğrenmelerini sağlamak ve yaz tatillerinin verimli geçmesi olduğunu belirtti. Tüm gençleri yüzme kursuna beklediklerini belirten Zümre, bu sayede boğulma vakalarını da minimize etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

HATTAPOĞLU: YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Yüzme antrenörü Mehmet Hattapoğlu, Altınözü’nde yüzme bilmeyen çocuk bırakmayana dek kursu sürdüreceklerini belirtti. Hattapoğlu; “Altınözü Kaymakamımız sayın Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanımız sayın Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz sayın Ahmet Zümre’ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz Altınözü’müzün altın gençlerine yüzme sporunu öğretmek ve sevdirmektir. Yüzme bilmeyen kalmayana dek sürdüreceğimiz yaz boyunca devam edecek kurslara tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli