Erten Elektronik
Erten Elektronik
ALTINÖZÜ’NDE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM EDİLDİ

ALTINÖZÜ’NDE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM EDİLDİ

ABONE OL
17 Temmuz 2024 18:38
ALTINÖZÜ’NDE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM EDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe protokolünün de katılımıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Aşure Günü dolayısıyla Altınözü Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Çarşamba Pazarı girişinde aşure dağıtma etkinliği gerçekleştirildi. Programa Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Müftüsü Yahya Okşar, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Aşure dağıtımından önce söz alan Altınözü İlçe Müftüsü Yahya Okşar yaptığı konuşmada, günün anlam ve önemini belirtti.


SARI: AŞURE BEREKETİ PAYLAŞMAKTIR


Okşar’dan sonra söz alan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yaptığı konuşmada Aşure Günü’nün iyi ve kötü olayların yaşandığı bir gün olduğunu, bu günde acı ve mutluluğun bir arada gerçekleştiğini söyledi. Şubat 2023 depremlerini hatırlatan Başkan Sarı, “Hepimiz depremden sonra acı günler yaşadık. O süreçte bu tür etkinliklerden biraz uzak kaldık. Artık yavaş yavaş normal hayatımıza dönüp acılarımızı da unutmadan bu tür etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Aşure, bir kapta kardeşlik ikram etmek, bereketi paylaşmaktır. Aşurenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ilçe protokolü tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

En az 10 karakter gerekli