Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN BOYACIOĞLU AK NEFERLERLE BULUŞTU

BAŞKAN BOYACIOĞLU AK NEFERLERLE BULUŞTU

ABONE OL
15 Eylül 2024 16:01
BAŞKAN BOYACIOĞLU AK NEFERLERLE BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, beraberindeki Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, HBB ve HATSU yetkilileriyle birlikte Antakya’da görev yapan 95 mahalle başkanı ile buluştu.

AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen buluşma programında kentin alt ve üstyapısına dair projeler değerlendirilirken mahalle başkanları da mahallelerinin eksiklerini yetkililere ilk ağızdan iletme imkanı buldu. Antakya’yı el birliği ile ayağa kaldırırken mahalle başkanlarının görüş ve önerilerini de dikkate aldıklarını kaydeden İlçe Başkanı Boyacıoğlu, Antakya’nın merkezi yönetim ile yerel yönetimin kucaklaşmasıyla şahlanacağını kaydetti.

ANTAKYA ADETA ŞANTİYE KENTE DÖNDÜ

Antakya’da AK Parti hükümetinin eser siyasetinin izlerinin dört bir yanda görüldüğünü ve Antakya ayağa kalkana kadar çalışmaların durmaksızın ilerleyeceğini kaydeden İlçe Başkanı Boyacıoğlu; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize verdiği söz vardı. Bu şehri hep birlikte ayağa kaldıracağız diye. İnşallah biz bu sözü hayata geçirmek adına gece gündüz demeden çalışıyor, Antakya’mızda hükümetimizin yatırımlarıyla yepyeni bir şehir yaratıyoruz. İl Başkanlığımızda 95 mahalle muhtarımız ile bir araya gelerek kentimiz ayağa kalkarken hiçbir eksik nokta kalmasın diye mahallelerin eksiklerini mahallelerdeki ak neferler olan mahalle başkanlarımızdan dinlemeye devam ediyoruz. Antakya Belediye Başkanımız İbrahim Naci Yapar, Büyükşehir Belediyesi ve HATSU yetkilileri, Antakya ilçemize bağlı 95 mahallemizin mahalle başkanları ile bir araya gelerek mahallelerimizin talepleri, eksikleri ve sıkıntıları hakkında istişarelerde bulunduk.

Her mahallemizin sorunu ve orada yaşayan hemşerilerimiz bizim için önemlidir. Antakya’mızı birlikte ayağa kaldırıp inşa ediyoruz. “Biz BÜYÜK Bir Aileyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Boyacıoğlu, Antakya’nın geleceği için istişare toplantılarının süreceğini belirterek katılımlarından dolayı tüm ak neferlere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli