Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN ŞAHİN’DEN KIRIKHAN ÇIKARMASI

BAŞKAN ŞAHİN’DEN KIRIKHAN ÇIKARMASI

ABONE OL
5 Eylül 2024 17:32
BAŞKAN ŞAHİN’DEN KIRIKHAN ÇIKARMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da sendikacılığa yeni bir soluk getiren Genç Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Emrah Şahin, Kırıkhan İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Deprem sürecinde yaptığı atılım ile üye sayısında ikinci sırada bulunan Genç Sağlık-Sen Hatay Şubesinin başkanlığında üst düzey performans sergileyen Başkan Şahin, Kırıkhan’da sağlık camiasının sevilen ismi olan Yılmaz ile sağlık çalışanlarının güncel sorunlarını masaya yatırdı. Üyelerinin her daim yanında olduklarını ve bu politikalarının aralıksız olarak devam edeceğini kaydeden Şahin, Kırıkhan İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Yılmaz ile sendikal faaliyetler ve sağlık çalışanları adına neler yapılabileceği konularında görüş alışverişinde bulundu.
YILMAZ’DAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Kırıkhan İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Yılmaz, ziyaret ve bilgilendirmelerinden dolayı Genç Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Emrah Şahin’e teşekkür etti. Şahin’e çalışmalarında başarı dileklerini ileten Yılmaz, kendisinin de temel amaçlarından birinin Kırıkhan’daki sağlık personellerinin şartlarının iyileştirilmesi olduğunu kaydetti.
Başkan Şahin, Kırıkhan İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Yılmaz’a kabulünden dolayı teşekkür ederek, günün anısına Genç Sağlık-Sen Hatay Şubesi’nin Türk bayrağı motifli plaketini takdim etti.

En az 10 karakter gerekli