Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAŞKAN TAŞÇI KURUM AMİRLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN TAŞÇI KURUM AMİRLERİNİ AĞIRLADI

ABONE OL
23 Ekim 2024 11:51
BAŞKAN TAŞÇI KURUM AMİRLERİNİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, kurum amirleri ile Hatay’ın ayağa kalkış sürecini değerlendirdi.

Başkan Taşçı, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Muhtarlar Daire Başkanı Rüstem Bahadırlı, Mezarlıklar Daire Başkanı Mustafa Şener, HATSU İşletmeler Daire Başkanı Fatih Karataş ve İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Serkan Karakuş’u makamında ağırladı. Ziyarette, Hatay’ın sosyal, kültürel ve altyapı projelerine dair yapılan çalışmalar değerlendirildi. Başkan Taşçı, misafirlerine şehrin geleceği için yaptıkları özverili çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin karşılıklı iletişim ve işbirliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

İŞBİRLİĞİNE VE İSTİŞAREYE DİKKAT ÇEKİLDİ

Ziyaretin, Hatay’ın daha iyi bir geleceğe taşınması adına önemli bir adım olduğunu belirten Taşçı, yerel yönetimlerin destekleriyle gerçekleştirilecek projelerin, şehrin potansiyelini en üst düzeye çıkarmaya katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Bu tür işbirliklerinin, yerel halkın ihtiyaçlarına daha etkili yanıt verilmesi açısından hayati bir öneme sahip olduğunu dile getiren Taşçı, Hatay için bir araya gelmenin, birlikte çalışmanın ve ortak hedefler doğrultusunda ilerlemenin gerekliliğine dikkat çekti. MHP Hatay İl Başkanlığı, bu tür işbirlikleriyle sadece siyasi bir yapı olmanın ötesinde, toplumun her kesimine hitap eden projelerin hayata geçirilmesine katkı sunmayı hedefliyor. Başkan Taşçı, ziyaretlerinden dolayı tüm kurum amirlerine teşekkür ederek bu tür görüşmelerin sık şekilde devam etmesi gerektiğini de kaydet

En az 10 karakter gerekli