Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAYRAKDAR’DAN HATAY FEN LİSESİ’NE ZİYARET

BAYRAKDAR’DAN HATAY FEN LİSESİ’NE ZİYARET

ABONE OL
19 Eylül 2024 20:52
BAYRAKDAR’DAN HATAY FEN LİSESİ’NE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Hatay Fen Lisesi Müdürü Saffet Yurttagül’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında okulun genel durumu, eğitim alanında yaşanan güncel konular ve karşılaşılan sorunlar ele alındı. Başkan Bayrakdar, ziyareti sonrasında eğitim çalışanlarıyla bir araya gelerek gündemdeki konular üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Bayrakdar, Hatay Fen Lisesi’nde gerçekleştirdikleri bu görüşmelerin verimli geçtiğini ifade ederek, okul müdürü Saffet Yurttagül’e ve diğer idareci ve öğretmenlere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
EĞİTİMİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Bayrakdar, “Hatay Fen Lisesi Müdürü Saffet Yurttagül hanımefendiye yeni görevinin hayırlı olmasını diledik. Ziyaretimizin ardından hücrelerini, eğitim çalışanlarının birbirleriyle bir araya gelerek, gündemdeki konuları ayrıntılı bir şekilde değerlendirdik. Öğretmenlerimizle eğitim sorunları, çözüm önerilerini ve sendika olarak atılması gereken adımları ele alma fırsatı buluruz” dedi. Bayrakdar, öğretmenlerle yaptıkları toplantıda iyileştirme ve diğer eğitim çalışanlarının görüş ve önerilerini dinlediklerini, bu tür buluşmaların eğitim camiası için önemli olduğunu vurguladı.

En az 10 karakter gerekli