Erten Elektronik
Erten Elektronik
BAYRAKDAR’DAN ÜYELERE SİGORTA MÜJDESİ

BAYRAKDAR’DAN ÜYELERE SİGORTA MÜJDESİ

ABONE OL
14 Eylül 2024 14:51
BAYRAKDAR’DAN ÜYELERE SİGORTA MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, yaptığı kişilerin üyelerinin güvenliği ve refahı için önemli bir adım attıklarını belirtti.
Bayrakdar, 2009 yılında ferdi kaza sigortası kaybedildiğini, Üyelerin karşılaşabileceği risklere karşı onları koruma adına almak amacıyla devam ettirildiğini vurguladı. Yeni yapılan anlaşmayla birlikte, üyelerin 2024, 2025 ve 2026 yıllarını kapsayan 3 yıllık bir dönem boyunca bedelsiz olarak sigorta koruması olacak.
Bayrakdar, anlaşmanın ayrıntılarına değinerek, üyelerinin bu kapasitesinin 50 bin, 75 bin ve 100 bin TL’lik ferdi kaza sigortasına sahip olduğunu duyurdu. Üyeler, bu sigorta sayesinde yaşamın getireceği beklenmedik kazalara karşı maddi güvence belgesinden alınacaklar.
Başkan Bayrakdar, “Bizler Eğitim Bir-Sen olarak Üyelerimizin her koşulda yanındayız. Hayatın her alanında karşılaşılabilecek risklere karşı üyelerimizin kazanımlarını sağlamak, onların geleceğine yatırım yapmak bizim kayıtlı görevlerimizdendir. Yaptığımız bu ferdi kaza sigortası işlemleri ile üyelerimizin olası kazalara karşı korunmasını hedefliyoruz.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli