Erten Elektronik
Erten Elektronik
DOKTOR SITKI SÖNMEZ’DEN HASTALARA BABA ŞEFKATİ

DOKTOR SITKI SÖNMEZ’DEN HASTALARA BABA ŞEFKATİ

ABONE OL
18 Temmuz 2024 22:02
DOKTOR SITKI SÖNMEZ’DEN HASTALARA BABA ŞEFKATİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek hepsiyle yakından ilgilendi.

Özellikle deprem sürecinde ortaya koyduğu cansiperane çalışmalar ile sağlık camiasının sevilen siması olan Başhekim Sönmez, tüm hastalarla sohbet ederek isteklerini dinledi. Yeni yerine taşınan hastanenin hizmetlerinin daha üst seviyeye taşınması için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Sönmez, tüm hastalara otel konforunda hizmet vermek için tüm sağlık camiasının görevinin başında olduğunu belirtti.

SÖNMEZ: HASTANE HİZMETLERİ HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDECEK

Sönmez, daha sonra hastanenin servislerini ziyaret ederek buradaki çalışmaları da yerinde inceledi. Ziyaret sırasında servis çalışanları ve hastalarla sohbet eden Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, servisler ve hastaların memnuniyeti hakkında detaylı bilgi aldı.

Sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür eden Başhekim Dr. Sıtkı Sönmez, hastanenin çeşitli servislerinde yapılan incelemeler ve görüşmeler sonucunda, hastane hizmetlerinin sürekli olarak iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, personelin motivasyonunu yüksek tutmanın ve hasta memnuniyetini sağlamanın öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

HASTALARDAN BAŞHEKİM SÖNMEZ’E TEŞEKKÜR

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastalar, kendilerini sık sık ziyaret ederek hal hatırlarını soran Başhekim Sönmez’e teşekkürlerini sundular. Tüm sağlık çalışanlarının gayretli çalışmalarına şahit olduklarını belirten vatandaşlar, başta Başhekim Sönmez olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına çalışmalarında üstün başarı dileklerini ilettiler.

En az 10 karakter gerekli