Erten Elektronik
Erten Elektronik
GAZETECİLER YILMAZ VE OTUZBİR’DEN HESOB’A TEBRİK ZİYARETİ

GAZETECİLER YILMAZ VE OTUZBİR’DEN HESOB’A TEBRİK ZİYARETİ

ABONE OL
30 Temmuz 2024 09:46
GAZETECİLER YILMAZ VE OTUZBİR’DEN HESOB’A TEBRİK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın duayen gazetecileri Hatay Expres Gazetesi imtiyaz sahibi Bostan Yılmaz ve Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir, yeni adresine taşınan HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti.
Hatay’da binlerce esnafı çatısı altında barındıran kentin en büyük STK’sı olan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin genç ve başarılı Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a yeni birlik ofisinin hayırlı olması temennilerini ileten Yılmaz ve Otuzbir, Başkan Yılmaz ile uzun süre gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
BAŞKAN YILMAZ GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Toplumun öncüsü olarak nitelediği basın mensuplarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, basın ile her daim iyi ilişkiler içerisinde olduğunu kaydetti. Esnaflara her daim daha iyi hizmet verilmesini hedeflediklerini kaydeden Yılmaz, deprem felaketinden sonra hizmet vermeye devam edecekleri yeni adresin Akasya Mahallesi TOKİ Şehit Ömer Adaş İlkokulu karşısındaki 182. Sokakta bulunan No:1 adresi olduğunu belirtti. Üyelerinin haklarını Hatay’da olduğu gibi Ankara’da genel merkez nezdinde de çözmek adına Ankara ve Hatay arasında adeta mekik dokuduklarını ve çalışmaların ödülünü de almaya devam ettikleri ve esnaflara verdikleri sözleri tuttukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Esnaflara önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermek adına çalışmaların sürdüğünü de kaydeden ziyaretlerinden dolayı Hatay Expres Gazetesi imtiyaz sahibi Bostan Yılmaz ve Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir’e teşekkürlerini sundu.
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli