GÜL: “KIRSALDA BEREKET, HAYVANCILIĞA DESTEK PROJESİ” BAŞLADI

GÜL: “KIRSALDA BEREKET, HAYVANCILIĞA DESTEK PROJESİ” BAŞLADI

ABONE OL
12 Şubat 2025 14:26
GÜL: “KIRSALDA BEREKET, HAYVANCILIĞA DESTEK PROJESİ” BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla hayata geçirilen “Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi” kapsamında başvuruların başladığını duyurdu.
Belen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, bölgedeki hayvancılıkla uğraşan üreticilere önemli bir destek sunmayı hedefliyor. Proje kapsamında, etçi ırk gebe düveler uygun maliyetlerle yetiştiricilere verilecek ve böylece hem hayvancılığın geliştirilmesi hem de bölge ekonomisinin güçlendirilmesi amaçlanacak. Başvurular 10 Şubat 2025 itibarıyla başlamış olup, son başvuru tarihi 28 Şubat 2025 olarak belirlenmiştir. Hayvancılıkla uğraşan yetiştiricilerin bu destekten faydalanabilmesi için belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir.
Projeyle ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyen üreticiler, Belen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne başvurabilir ya da 0326 441 20 31 numaralı telefon hattı üzerinden yetkililerle iletişime geçebilir.


ÜRETİCİLERE HATIRLATMADA BULUNDU
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, projenin bölgedeki hayvancılığın gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Yerel üreticilerimizin yanında olmaya ve onların kalkınması için projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Kırsalda bereketi artırmak ve hayvancılığa destek olmak en önemli önceliklerimizden biridir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli