Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAY’IN İNŞASI İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

HATAY’IN İNŞASI İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

ABONE OL
11 Eylül 2024 16:35
HATAY’IN İNŞASI İÇİN GÜÇBİRLİĞİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya Antakya’da yapımı devam eden çalışmaları aktardı.

6 Şubat’tan bu yana kent için gecesini gündüzüne katan Vali Masatlı’ya çalışmaları aktaran Kaymakam Akdaş, kısa süre içerisinde yapım işlerinin tamamlanacağını ve kamu tesislerinin vatandaşların istifadesine sunulacağını açıkladı. Vali Mustafa Masatlı, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş ile birlikte Tarihi Valilik Binası, Tarihi Vali Konağı, Tarihi Meclis Binası ve yapımı devam eden Hatay Valiliği yeni Hükümet Konağı, İl Göç İdaresi Müdürlüğü hizmet binası inşaatlarını yerinde inceleyerek yetkililerden projelerin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi aldı.

VALİ MASATLI’DAN KALKINMAYA TAM DESTEK

Antakya’da devletin tüm imkanlarının seferber edilmesiyle inşaatların sürdüğünü kaydeden Kaymakam Akdaş, hizmetlerin kente kazandırılmasına öncülük eden Vali Masatlı’ya teşekkür etti. Vali Masatlı da bilgilendirmelerinden dolayı Kaymakam Akdaş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti. YİKOB marifetiyle kentin kalkınmasının daha da hızlanmasına katkı sağlayan Akdaş çalışmalarıyla Vali Masatlı’nın takdirlerini kazandı.

En az 10 karakter gerekli