KARAÇAY: SAĞANAK YAĞIŞLARA KARŞI TÜM EKİPLERİMİZLE SAHADAYIZ

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, ilçede yaşanan şiddetli sağanak yağışlara karşı belediye ekiplerinin tüm gücüyle sahada olduğunu belirtti.
Başkan Karaçay, yağış nedeniyle herhangi bir hasar yaşanmaması için azami çaba gösterdiklerini ve belediye ekiplerinin olası sorunlara karşı anında müdahale edildiğini vurguladı.
Şiddetli yağışların etkili olduğu Samandağ'da, sel, su baskını ve diğer olumsuz durumların önüne geçebilmek amacıyla belediye ekiplerinin büyük bir bakımla gerçekleştirildiğini ifade eden Karaçay, "İlçemizde meydana gelen şiddetli yağışlara karşı, vatandaşlarımızın güvenliği ve rahatı için tüm ekiplerimizle birlikte anlık müdahale yapıyoruz"dedi.
Belediye ekiplerinin günün her saatinde sahada aktif olduğunu ve özellikle yağışlardan etkilenen güçlerin gerekli hızlarını hızla aldıklarını söyleyen Başkan Karaçay, alt yapı ve su çıkışlarının kontrol altında tutulduğunu söyledi.
Karaçay, su birikintilerinin ve olası taşkınların önüne geçmek amacıyla mazgalların temizlenmesi ve su tahliye kanallarının düzenli kontrol edilmesi gibi sürekli aralıksız devam ettiği sözlerine ekledi.