Erten Elektronik
Erten Elektronik
KAYMAKAM SERT RÜTBE TAKTI

KAYMAKAM SERT RÜTBE TAKTI

ABONE OL
29 Ağustos 2024 18:17
KAYMAKAM SERT RÜTBE TAKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Yüzbaşı rütbesinden Binbaşı rütbesine terfi eden Altınözü İlçe Jandarma Komutanı Onur Durna’yı ve Komiser rütbesinden Başkomiser rütbesine terfi eden İlçe Emniyet Amiri Ali Yılmaz’ı makamında ağırlayarak rütbelerini taktı.
Kaymakam Sert, İlçe Jandarma Komutanı Durna’ya ve İlçe Emniyet Amiri Ali Yılmaz’a yeni rütbelerinin hayırlı olması temennilerini iletti.
SERT: YENİ GÖREVLERİNİZ HAYIRLI OLSUN
Törende konuşma yapan Kaymakam Sert, Altınözü Jandarma Komutanlığı’nın ve İlçe Emniyet Amirliği’nin ilçedeki güvenlik ve asayişin sağlanmasında gösterdiği özverili çalışmalara dikkat çekerek, “Binbaşı Onur Durna, ve Başkomiser Ali Yılmaz görev süreleri boyunca disiplinli ve başarılı çalışmalarıyla ilçemizde güvenliğin teminatı olmuştur. Yeni rütbeleriyle bu başarılara yenilerini ekleyeceklerine inancımız tamdır. Kendilerine ve ekiplerine görevlerinde başarılar diliyor, halkımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Binbaşı Onur Durna ve Başkomiser Ali Yılmaz ise Kaymakam Sert’in bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu terfi bizim için büyük bir onur ve sorumluluk taşıyor. İlçemizin güvenliği için tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kaymakamımız Mehmet Sert’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

En az 10 karakter gerekli