Erten Elektronik
Erten Elektronik
KIRIKHAN İÇİN OMUZ OMUZA

KIRIKHAN İÇİN OMUZ OMUZA

ABONE OL
14 Eylül 2024 09:27
KIRIKHAN İÇİN OMUZ OMUZA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, Kırıkhan’ın sorunları için omuz omuza mücadele etmeye devam ediyor. 

İlçe Başkanı Mustafa İbiş’in de hazır bulunduğu ziyaretler kapsamında ilçeye bağlı Taşoluk ve Ceylanlı Mahalleleri’ni ziyaret eden heyet, ayrıca Şehit Erdoğan Karaoğlu Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret etti. Ağaç İşleri Dernek Başkanı Muhammed Güzey’in işyerine konuk olan heyet, Ziyarette marangoz esnafları için yakın zamanda hizmete sunulacak marangozlar Sitesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

ÇELİK: KIRIKHAN’IN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR

Başkan Çelik, ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde, “Milletvekilimiz Hüseyin Yayman, ilçe başkanımız Mustafa İbiş ve teşkilatımız ile birlikte Ceylanlı mahallemizde; Ceylanlı Mahalle Muhtarı Mustafa Sincan,  Alibeyçağıllı Mahalle Muhtarı Ali Savcı, Karaçağıl Mahalle Muhtarı Hamza Sevinç, Kodallı Mahalle Muhtarı Ali Aydoğdu, Karamağara Mahalle Muhtarı Hüseyin Güder,  Özyörük Mahalle Muhtarı Hasan Koyuncu, Taşoluk Mahalle Muhtarı Tayfur Karatellik, Bektaşlı Mahalle Muhtarı Muhammet Aydın, Dedeçınar Mahalle Muhtarı Erol Gökçe, Karaçağıl Mahalle Muhtarı Hamza Sevinç, Saylak Mahalle Muhtarı Ömer Şaday,  güzelce Mahalle Muhtarı Ahmet Talay ve Ceylanlı Mahalle halkımızın katılımları ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda bulunan 6 Mahalle temsilcilerimizin mahalleleri ile ilgili sorunları görüşüp çözümleri noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca köy evleri, yerinde dönüşüm, rezerv alanları ve ilçemiz genelinde ayağa kalkmak için hayata geçireceğimiz projeler ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirip kıymetli hemşerilerimizin sabır dua ve desteklerini istedik” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli