MUHTARDAN BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Kırıkhan’da ilçe genelinde hummalı çalışmalar sürerken Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik’in çalışmaları takdir toplamaya devam ediyor.
İlçeyi dört bir yandan ayağa kaldırma mücadelesi veren Çelik’e son olarak Yeni Mahalle Muhtarı Tuğrul Çalışkan teşekkür etti. Mahalleye tam destek vererek tüm sorunları bertaraf etmek için çalışan Başkan Çelik’e minnettar olduklarını kaydeden Yeni Mahalle Muhtarı Tuğrul Çalışkan “Belediye Başkanlarımız Sürekli yanımızda bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
BAŞKAN ÇELİK: KIRIKHAN BİZİM SEVDAMIZ
Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, vatandaşlar, muhtarlar, belediye personelleri, Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Kırıkhan’ın ihyası için çalıştıklarını kaydederek bu tür desteklerin kendilerini motive ettiğini ifade etti. Başkan Çelik açıklamasında; “Hemşehrilerimiz için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk, Muhtarlarımız ve Belediyemizin tüm ekipleriyle birlikte şehrimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza destekleri için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.