Erten Elektronik
Erten Elektronik
MUSTAFA ŞENER MEZARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANI OLDU

MUSTAFA ŞENER MEZARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANI OLDU

ABONE OL
19 Eylül 2024 20:58
MUSTAFA ŞENER MEZARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANI OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi’ne yıllarca başarıyla hizmet veren ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Müdürlüğüne atanan son olarak HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün tensipleriyle Mustafa Şener yeni kurulan HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına atandı.

Gençlik yıllarından bu yana üyesi olduğu Ülkü Ocakları terbiyesi ile yetişen, TÜRKAV’a yıllarca üstün başarıyla hizmet veren, 29 yıllık Antakya Belediyesi kariyerinin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün görevlendirmesiyle HBB’ye geçen Mustafa Şener, kısa sürede yaptığı önemli çalışmalarla Hatay’daki tüm mezarlıkları tertemiz yaptı. Tüm ekipleri sahaya seferber eden Şener, Hatay’daki tüm mezarlıklarda bakım, onarım ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. Son olarak kutladığımız Kurban Bayramı arefesinde mezarlıkları vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi adına kısa sürede rehabilite eden Mustafa Şener, tüm kamuoyunun takdirini topladı.

BAŞKAN ÖNTÜRK’ÜN TALİMATLARINI HARFİYEN YERİNE GETİRDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün başkan seçildiği dönemde verdiği ilk söz olan mezarlıkların temizliği konusunda kendisine verilen talimatları harfiyen yerine getiren Şener, Hatay’ın ayağa kalkması mücadelesinde de mezarlıklarla ilgili çalışmalarıyla Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın ve HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün takdirini kazandı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya ve HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e bağlılığıyla kamuoyunun da takdirini kazanan Şener, bugünden itibaren HBB Mezarlıklar Dairesi Başkanı olarak Hatay’a hizmet verecek.

ŞENER ÇALIŞMALARIYLA YILDIZINI PARLATTI

HBB’ye bağlı mezarlıklar birimi müdürlüğü görevinde kısa sürede yaptığı etkili çalışmalarla 15 ilçedeki mezarlıkları gün yüzüne çıkaran, birimi toparlayarak tüm unsurlarıyla hizmete hazır hale getiren Mustafa Şener, deneyimi ile kendisine verilen zorlu görevden alnının akıyla çıkmayı başardı. Kısa süredeki etkili çalışmalarıyla yıldızını parlatan Şener, Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığına atandı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün büyük destekleriyle mezarlıklar birimi olarak 15 ilçedeki tüm mezarlıklar vatandaşların rahatça ziyaret edebilecekleri şekilde düzenledi.

Ülkü Ocakları,TÜRKAV Hatay İl 2. Başkanlığı, Antakya Belediyesi bünyesinde çalışmalarıyla takdir toplayan Şener’in yeni göreve atanması mezarlıklar dairesi uhdesindeki tüm birimlerde sevinçle karşılandı. Tecrübesi, kendisini görevine adaması ve çalışkanlığıyla tüm kamuoyunun takdirini kazanan Başkan Şener’in HBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı görevinde de üstün başarı göstermesi bekleniyor.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli