SARI: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

SARI: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

ABONE OL
25 Mart 2025 11:27
SARI: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan son saldırılar karşısında sert bir açıklama yaptı.
Sarı, milletin değerlerine ve devlet büyüklerine yönelik bu tür seviyesiz yaklaşımların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, toplumsal birlik ve beraberliğe zarar veren bu tür söylemlere karşı net bir duruş sergilediklerini belirtti. Başkan Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Milletimizin inanç değerlerine saldıran, güvenlik güçlerimize kin kusan, son olarak da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın merhume annesini hedef alan bu seviyesiz saldırılar; sadece ahlaki değil, insani tüm değerlerin ayaklar altına alınmasıdır. Bu topraklar, nefrete ve saygısızlığa asla geçit vermez. Aziz milletimizin feraseti, bu kirli dili de, sahiplerini de tarihin çöplüğüne gönderecektir.” Başkan Sarı, Türkiye’nin geçmişten bu yana birlik ve beraberlik ruhuyla tüm zorlukların üstesinden geldiğini ifade ederek, toplumsal huzuru bozmak isteyenlerin millet vicdanında hak ettiği karşılığı bulacağını söyledi.
Açıklamasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece bir siyasi lider olmadığını, aynı zamanda milletin iradesinin bir yansıması olduğunu belirten Başkan Sarı, herkesin sağduyu içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.


En az 10 karakter gerekli