ŞAŞMAZ: HATAYSPOR YÖNETİMİNE TALİBİM

Hataylı iş insanı Mustafa Şaşmaz, Hatayspor yönetimine tamamı yerli yönetim listesi ile talip olduğunuve seçilmesi halinde noter huzurunda 500 Bin Dolar hibe edeceğini açıkladı.

Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından yönetim kurulu hakkında istifa edeceği söylentilerinin ardından Hatayspor markasının bir başına bırakılamayacağını ve Hatayspor’un sahipsiz olmadığını belirten Şaşmaz, tamamı Hataylı yönetim kurulu ile Hatayspor yönetimine talip olduğunu, seçilmesi halinde 500 Bin Dolar hibeyi de noter huzurunda gerçekleştireceğini kaydetti.

500 BİN DOLARI NOTER HUZURUNDA HİBE EDECEĞİM

Süper ligde mücadele eden kentin en büyük markası olan Hatayspor’u sahipsiz bırakmayacaklarını ve kulübe büyük destek sağlayacaklarının altını çizen Şaşmaz, “Hatayspor’umuz kentimizin moral kaynağı oldu. Ancak üst üste alınan şanssız sonuçlar takımda kriz havası estirdi. Biz Hatayspor’u başsız, sahipsiz bırakmayacağımızı ve yönetime talip olduğumuzu ilan ediyoruz. Seçilmemiz halinde de tamamı Hataylı olan yönetim kurulu listem ile kentimizin en değerli markası Hatayspor’a terimizin son damlasına kadar hizmet edeceğimizi ilan ediyorum. Hatayspor bizim gözbebeğimizdir. Gözbebeğimizi yükseltmek için öncelikle 500 Bin Dolarlık hibeyi noter huzurunda gerçekleştireceğiz. Ardından kulübümüze de büyük kaynaklar bularak sezon içinde gerekli takviyeleri yaparak puan cetvelinde yükselteceğiz. İnşallah yönetime geldiğimiz an Hatayspor’u daha üst sıralara taşıyarak başarılı bir takım haline getireceğimizi herkes görecek” ifadelerini kullandı.

Hatayspor’un kendileri için şeref meselesi olduğunu kaydeden Şaşmaz, ağabeyinden aldığı mirası daha üst sıralara çıkarmak, Hatayspor’u Süper ligde kalıcı takımlardan biri yapmak için altyapı ve tesisleşmeden takıma yapılacak desteklere kadar köklü değişimlere gideceklerini de sözlerine ekledi.