Erten Elektronik
Erten Elektronik
“SEÇİM ZAMANI DEĞİL, HER DAİM VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

“SEÇİM ZAMANI DEĞİL, HER DAİM VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

ABONE OL
29 Ağustos 2024 13:03
“SEÇİM ZAMANI DEĞİL, HER DAİM VATANDAŞIN YANINDAYIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, yalnızca seçim döneminde değil her daim vatandaşlarla içiçe olduklarını belirterek kent genelinde istişare ziyaretlerinde bulundu.
Hatay’ın 15 ilçesinde tanınan ve sevilen Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz Hatay’ın Altınözü İlçesini ve Kırıkhan ilçelerini ziyaret etti. Başkan Altınöz, Altınözü Karma Esnaf ve Küçük Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Hammutoğlu’nu, Altınözü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Bülent Çekiç’i ziyaret ederek, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın hedeflerini ve parti projelerini aktardı.
İKİNCİ DURAK KIRIKHAN OLDU
Ardından Hatay’ın Kırıkhan İlçesini de ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Hatay’da Yeniden Refah Partisi bayrağını dalgalandırmak amacıyla çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz, Hatay’a Refah gelecek, Seçim zamanı değil geçim zamanı vatandaşlarımızın yanındayız ifadelerini kullandı. Başkan Altınöz’e ziyaretleri kapsamında Yeniden Refah Partisi Hatay İl Sorumlusu İsmail Ahmet Polat ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli