Erten Elektronik
Erten Elektronik
TEMEL 400 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI DAĞITTI

TEMEL 400 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI DAĞITTI

ABONE OL
13 Eylül 2024 20:25
TEMEL 400 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI DAĞITTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, Hatay iş insanları derneği desteği ve iş insanı Yusuf Denizli’nin katkılarıyla 400 ihtiyaç sahibi öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.
Deprem felaketinin ardından hayırseverlerin de destekleriyle yardım faaliyetlerini yoğunlaştıran Temel, Reyhanlı’da konteyner kent kurulmasına öncülük ederek binlerce insana barınma imkanı sağlamıştı. Ardından gıda, hijyen kolisi ve kıyafet yardımlarını aralıksız olarak sürdüren Temel, binlerce insana umut olmayı başardı.
OKULLARIN AÇILMSIYLA KIRTASİYE YARDIMLARI SIKLAŞTI
Başkan temel, okulların açılmasının ardından aile bütçelerine destek olunması adına ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu. Hatay iş insanları derneği desteği ve iş insanı Yusuf Denizli’nin katkılarıyla 400 ihtiyaç sahibi öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Temel, yardım faaliyetlerinin devam edeceğini, destek olan hayırseverlere teşekkür ettiğini belirtti. Hatay’ın ayağa kalkması sürecine kendilerinin de ellerinden geldiğince katkıda bulunacaklarını kaydeden Temel; “İlçemizde ihtiyaç sahibi olan 400 ailemizin çocuklarına çanta ve kırtasiye yardımında bulunduk. Ürünlerimizi de yerel esnaftan tedarik ederek ilçemizin kalkınmasına katkı sunduk. Hayırseverlerimize teşekkür ediyor, daha çok insana ulaşabilmek adına desteklerini sürdürmelerini temenni ediyorum. Eğitime destek olmaktan dolayı çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli