Erten Elektronik
Erten Elektronik
YAYLADAĞI’NDA CEM EREN ANADOLU LİSESİ TÖRENLE AÇILDI

YAYLADAĞI’NDA CEM EREN ANADOLU LİSESİ TÖRENLE AÇILDI

ABONE OL
4 Eylül 2024 23:03
YAYLADAĞI’NDA CEM EREN ANADOLU LİSESİ TÖRENLE AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Çamaltı Mahallesi’nde ilçenin ilk nitelikli lisesi okulu olarak yapımı tamamlanan Cem Eren Anadolu Lisesi İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.
Okulun açılış töreninde Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulun yapımında emeği geçen hayırsever Eren ailesi ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.
KARALOĞLU: HATAY’DA EĞİTİMİ KESİNTİSİZ HALE GETİRDİK
Lise açılışında konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu; “Eğitimi kesintisiz hale getirerek Hatay’ımızda devam ettiriyoruz. Hatay’daki okul ve dersliklerimiz tamamlandığında, Hatay’da 5 Şubat 2023’teki derslik sayımıza 2 bin yeni derslik daha ilave olacak. Ortalama 14 bin 500 sayısında olan derslik sayımızı, ortalama 17 bin derslik sayısına ulaştıracağız” ifadelerini kullandı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı da okulun yapımına destek olan hayırseverlere teşekkür eden Masatlı, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
İlçedeki ilk nitelikli Lise olma özelliği taşıyan 24 derslikli okul bu yıl 155 öğrenciyle Eğitim-Öğretim hayatına başlayacak.

En az 10 karakter gerekli